Kehebatan Askar Bila Bersembunyi

Kepentingan bersembunyi didalam operasi satu peperangan adalah amat perlu untuk mengelakkan diri dari dinampak oleh musuh, teknik sembunyi yang digunakan askar adalah dari segi pemakaian dan lokasi sehinggakan kita sendiri tidak sedar akan adanya askar tersebut berhampiran kita, didalam gambar ini terdapat askar sedang bersembunyi, gunakan mata kasar anda untuk mencari mereka.
Kehebatan Askar Bila Bersembunyi
Kehebatan Askar Bila Bersembunyi
Kehebatan Askar Bila Bersembunyi
Kehebatan Askar Bila Bersembunyi
Kehebatan Askar Bila Bersembunyi
Kehebatan Askar Bila Bersembunyi
Jika askar ajak anda main nyorok-nyorok, pastikan anda menjawab "NO"

11 Komen

gambo first aku still x dpt trace mane la askar tu nyuruk..hihi

gmbr first kat mana askar tu nyorok

gambar first still xjumpa askar die.
helppp

aku rase aku taua mane askar pic no.1 nyorok..
try usha pnjuru kiri belah atas.. die tgh meniarap...boley nmpk but itam die..
mungkinlah kowt...ahaha

sumpah xnmpak ag mne askar nyorok kt gmbr 1st aduiiiiii

mana dia askar no1 ?

gambar no 1 tu aq rase kat bucu belah kiri aq nampak topi die

mcm predator dah aku tgk..mcm transparent.nmpk objek blkg der

pic no1 pening la nak cari askar tu

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS