Budak Islam Tak Sedar Diri

Dari emel yang diterima:

Selepas BOM321 meneliti gambar dari link profile yang diterima dari emel, dimana seorang budak yang berstatus ISLAM di Facebook mengedit gambarnya sendiri ditambahkan dengan rantai yang berlambangkan salib , apakah yang ingin ditunjukkan atau dibanggakan oleh budak ini? adakah dia masih belum matang mengenai soal agama?

Budak Islam Tak Sedar Diri
Adakah budak ini kristian? atau seorang muslim? oh keliru...


Emel Dari : Muhd Pidal

9 Komen

dah nama fb dia pon budak setan..maknanya setanlah tu..biasanya makhluk2 begitu bukan ke bertujuan utk mengelirukan kita? :)

budak ni dh dikira murtad..

nmpak ??

MURTAD !!

bnde yg boleh buat org murtad:
-dr segi perkataan.
-dr segi perbuatan(mcm bdk ni la).
-dr segi niat.

saya cuma nk kata 1 je
"BODOH"

1 - 0tak ada, tapi akal xde !
2 - nak cari perhatian 0rang !
3 - lu 0rang pikir ler sindiri ! ;)

Murtad BODOH !!

budak agas br nk naek... ba wau dal wau ha'

melayu oh melayu...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS