Video Awan Berbentuk Seperti Orang Sedang Bersolat !

Video awan yang berbentuk seperti orang sedang bersolat atau lebih jelas lagi dalam keadaan seorang lelaki sedang "Duduk Tahiyat Akhir", video yang jelas dirakam bukanlah satu hasil edit atau teknik CGI.
Awan Berbentuk Seperti Orang Sedang solat !

Bukti kebesaran Ilahi!

4 Komen

tolong stop la benda2 mcm nih..buat malu umat islam je..

KENAPA NAK MALU?

aku teringin ah nak tgk awan yg menyerupai manusia ni tiba tiba bergerak secara drastik dan pandang cameraman directly. konfem cameraman terberak kat situ :D

memang la wat malu..kalau awan tu tunjuk salib ko nak cakap apa..kebesaran Jesus?

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS