Tragedi Putus Cinta 'Botol Plastik' Di Valentine's Day

Kesian dengan perempuan tu, jadi mangsa lelaki yang menipu...
Tragedi Putus Cinta Di Valentine's Day

Budak baju warna hijau tu sebagai watak sampingan...

23 Komen

Oh kesian!Plastic bottle is seriously not d issue though.Hahaha

maybe the plastic bottle means a lot to their relationship lorh...that guy is a jerk!! not even a single sorry.haiyooooo~~

WAHAHA .tah pape je .

By the wayy , saya Follower blog ni yang ke 1000 . Tahniah kepada Mr. BOM123 . dah ada 1000 follower . woww . blog ni memang best !

maybe ppuan tu environmentalist kot,n laki tu dl ms nk pikat dia gn pendekatan mesra alam..tu yg botol tu sgt bermakna..

tp laki tu mmg sgt jerk..like nik said,not even a single sorry.

statement of the day "screw that plastic bottle"..

haha

i dont get it...not a single...what happen actually?

ksian pmpn tu..laki tu tipu die..smpi aty.dpn2 mate die kantoi..hurmm

kesian pompuan tu..msti org tgk die da mcm mroyan..laki tu bapak jht aark.sorry pon xde,pastu die hamun lak pompuan tu..haii la pompuan..ko cari jela jntan lain..u deserve better~kumbang bukan sekor ye x?,

belakon la.... tiba2 plak ada cameraman sebelum benda tu jd...

ok..looks like dat girl got so muchh heartbreak...org takan faham knp ngan botol plastik tu...even bende kecik pown akan jdik sbb yg besar kalo kite sayang sgt kat seseorang...so.. fikirla sndri... if gf/bf korg yg korg syg kene rampas....npk plak depan mate,.... DAMN!

lelaki tu cam haram jer..cian kat pompuan tue..yg GF baru jantan tue pon satu..cam celaka..lelaki camnie la yg buat ramai kaum hawa mula hilang kepercayaan terhadap lelaki..damn..

tak gune punye laki. dala wat salah,tengking pompuan tu pulak.heh!

nampak tak real langsung appara...

aku x respect lelaki yg mcm ni...baik mati je la dr permainkn perempuan n jd penipu...jgn sesekali permainkn hati perempuan yg bg kepercayaan kt kita...hargailh gf tu..

aku paling sedeh pasal plastic bottle tu...maybe tu satu benda yg ada makna pd diorang....kpd perempuan rambut merah tu,dh x reti2 ke nak tggalkan lelaki penipu tu??dh terang2 penipu..

haha... ni lakonan je la... bukan btul2 jadi.. relax2 ye..

siyes aq ckp,,aq jumpa jantan nie,,memang hancur kepla dia aq tibai..perangai mcm sial...

plastik botol 2 dia selalu wat utk melancap kot.. hahaha..

best betul drama ni , aku tengok sampai 2-3 kali..

ni lakonan jela psl selamatkn planet bumi...botol plastik tuh objektif utama..aish tgk btul2 dlu guys

oh i think issue plastic botol tu maybe pasal awek ni environmentalist. Di s'pore, dia org memang ambik berat pasal benda2 cam ni. But i think the particular bottle is not the real issue but its abt the promises the guy made with her, not to use plastic bottle on their anniversary in respect and love for the gf.. Im sure kita2 pun pernah but janji2 yg mungkin 'bodoh' di mata org tpi bkn pd kita sendiri kerna hanya kita2 yg paham.. hmmmm kan..

pergghh..curang mencurangi..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS