Tengkorak Untuk Di Makan !

Ada siapa yang pernah makan tengkorak kepala manusia? tidak? sememangnya anda sudah ketinggalan zaman, tengkorak sekarang sudah boleh dimakan walaupun anda tahu bahawa tengkorak itu berstruktur keras, kenapa ia boleh dimakan? kerana ianya adalah KEK TENGKORAK!
Tengkorak kek Untuk Di Makan ! skull cake to eat
Tengkorak kek Untuk Di Makan ! skull cake to eat
Tengkorak kek Untuk Di Makan ! skull cake to eat
Kalau tengkorak betul nak gigit, confirm gigi tanggal punya!

6 Komen

xde selera nk mkn...nk mntah...wekk

kek.. tp kalau bagi kat aku la.. memang tak de selera.. haha.

tade makne nak mkn.nak tgk pon tade selera dah ape lg nak rasa.huu

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS