Rakaman Misteri Lelaki Berkuda Putih Di Rusuhan Mesir

Rakaman Misteri Lelaki Berkuda Putih Di Rusuhan Mesir | Fourth Horseman Of The Apocalypse - Egyptian Riots  Video
Video misteri ini telah disiarkan di rangkaian MSNBC, video ini menunjukkan seorang lelaki misteri sedang menunggang kuda berwarna putih dicelah-celah himpunan orang ramai yang sedang merusuh akibat dari krisis yang berlaku di Mesir, kuda tersebut seolah-olah bergerak dan terus ghaib, rakaman asal video ini juga telah disiarkan di CNN, kelibat lelaki misteri yang sedang menaiki kuda tersebut boleh dilihat jelas pada minit ke 1:23

Siapakah lelaki misteri itu?

7 comments

biasan cahaya..
pergerakannya seiring pergerakan kamera..

tapi kan, korang prasan tak yang lembaga cahaya putih tuh bergerak lebih laju dari pergerakan kamera?
kalau itu memang pembiasan cahaya, sepatutnyer cahaya tuh bergerak seiring dengan kamera..
ape2 pun, wallahualam..

ntah btol ke tidak ni...x nmpak mcm kuda yg ditunggang pon..ntah2 org puteh saja buat mcm video konon2 malaikat turun atas kaabah dulu tu...suma nak merosakkan akidah umat Islam...wallahu'alam

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS