Operasi Pembedahan Seorang Warga Brazil Yang Ingin Mengubah Wajah Menjadi Anjing

Adakalanya, manusia sukar mencari atau membuat sesuatu lain dari yang lain sehinggakan melanggar hukum Allah.
anjing jadian

anjing jadian
anjing jadian
anjing jadian
anjing jadian
anjing jadian
anjing jadian
anjing jadian
Serius amat bodoh orang ini!
Anjing jalan berdiri? betul ke? : Anjing Jalan Berdiri

15 Komen

tak de kijo ape die nieh
muka dah sebaik2 manusia..tapi nak tukar jd anjing

bdoh..
npe dah alang2 bdoh tuh tkr jek mke jadi babi trus?hahaha

bodoh gle!
manusia nie seelok2 ciptaan Allah..
nak gak jd binatang...
aiy0oo...
dunia2...

eee . nape la dia nak jadik camtu ,
nak simpan sampai hari halloween ker ??

astaghfirullah.. buruk naw. dah mmg hanjing.
kahkahkah

ape la sengal sgt mamat nih..
muke da elok2 nk p tuka ke anjg nye muke...mmg buduhhh

muka asal ok je....ni bet ngan mmbe ke nk wat muka anjing? bebal

kerana die nk ubah wajah yg Allah beri tu , sekor anjing dh mati. kne ptong pale lak tu . KEJAM!!

pembedahan ni kekal ke..boleh buang tak bnda tu?

macam mna nak makan
????????????????

Setuju dngan Fyza Doce ;) Memang tak patut langsung la .ish2 .tak betul agaknye laki ni .

tekejut.. Ni pontianak pn takut ni

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS