Lawak Malaysia : No Plat Besar Giler

Gila besar no plat motosikal ini? siap ada slogan 1 Malaysia lagi...


Ada siapa-siapa nak tiru ke?
Jangan panjat pagar : Akibat Panjat Pagar!

6 Komen

Kalau camni kompom x kena saman.. haha

Oittt! aku pun ada jumpa motor ni di balakong... ada gak pic dia dlm hp aku ni...! Top le mamat ni...

pernah nmpk moto ni kt dpn jusco equine park ! nak snap gmba tp tak sempat...sempoi habes bhai cina ni !

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS