Anda Berani Buang Sampah Di Sini ?

Adakah anda masih berani untuk membuang sampah disini? Bila difikir balik, jika ada seseorang itu yang masih membuang sampah disitu, mungkin akan dicari dan dibunuh oleh si pemberi amaran tersebut, dan mungkin situasi ini yang akan berlaku di mahkamah nanti

Hakim : "Kenapa awak membunuh orang itu"
Si Pembunuh : "Sebab dia buang sampah"
Hakim : "???"

Logik tak?

Anda Berani Buang Sampah Di Sini ?
Ada logik ada tak logik!

7 Komen

Ham'ka Chan dlm bahasa Cina...sebenarnya mati disitu bukn cara dengan membunuh tetapi satu SUMPAHAN sebenarnya...

fulamak!!!! gua tak berani kacau kawasan lu ho.huhuhu.....

perghhh
barulah style giler amaran hanya untuk membuang sampah
ni mesti dah tension tahap gaban nyer sampai siap tulis mcm tuh...

perghhh
barulah style giler amaran hanya untuk membuang sampah
ni mesti dah tension tahap gaban nyer sampai siap tulis mcm tuh...

sapa berani buang laaa....hahahaha..woiii!!!!!takoooottt!!!!.... habis keturunan korang nanti....

NIE MACAM GMBAR YG AQ AMBIK JE?

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS