Rabecca Nur Islam Yang Serius Hot!

Sebelum ini belum pernah melihat Rabecca seksi sebegini apatah lagi sudah semakin hot!

P/S:"Mula kenal rabecca masa rancangan seekers!"

10 Komen

rebecca "NUR ISLAM"..
anda nilailah sndiri..

lum ingat Tuhan lgi tuh kot..:)

islam hanya pada nama....sighh...

budak sekolah aku ni beca ni..budak kelas corot, memang kat sek pon da gedik, belajar malas...

penat2 mak bapak antar pegi sekolah tp macam ne jadinya....terdedah sini,terdedah sana....dah macam pelacur wat pettnjukan lak..

elok ko tukar jelah name tu beca...xsesuai doh....memalukan saudara seagama....

perghh nak tetek mantap macam tu jgak!

janji pantat berair.....perkhh.............

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS