Pakai Tudung Tapi . . . . (Part 3)

Ni pakai tudung fesyen apa pulak ni? perempuan memakai tudung menampakkan lengan sampai ketiak kebiasaannya boleh dilihat pada mek-mek yang berkerja di kedai makanan thai, betul tak?
Pakai Tudung Tapi . . . . (Part 3)
Kalau tak percaya, boleh pergi kedai makanan thai/tomyam, dan lihatlah sendiri.

11 Komen

adoi fesyen apakah ini? buruk sgt.

ada 1 lg pesen pki tudung tp suar pendek or sinsing smpi betis hu3

kalau yer pun..pakai la cardigan..adoi..npe pakai gini..

trend katanyer.....huhuhu sedih tengok....

subhanaAllah.....
ira berfesyen gak....tp xla kterlaluan cmneyh..
ini bkan berfesyen tp...
huh...entha la...speechles,,...

sepatutnye suami dia nasihat la skit...

salute lg aku dgn org xpakai
adoyai...rosak2

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS