Malang! Sudah Tersepit Di Rogol Pula ! (18+)



Sungguh - sungguh malang !

14 Komen

hahahahahahah .kelakar kelakar kelakar !
aku ingat betol2 laa pompuan kat atas tu yg kena . hheheh

wakakakaka........... agk kelaka, gua kna tipu...hadoiii!!!!!!!!

muka die kurang jelas kelihatan

ahahahhaahh.....betul kata pepatah itu ya.....

adooo... ingt kan betull llaaa tadii... klu betoll... masyallah...pe nak jadi daa,,,nafsu kuat... haha

pe kebodoh org yg post pic ni.....

mati2 aku ingat org td...tjuk dah saiko dah..haha

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS