Gambar Fasha Sandha Di Parti Halloween

Gambar Fasha Sandha Di Parti Halloween
Gambar Fasha Sandha Di Parti Halloween
Gambar Fasha Sandha Di Parti Halloween
Gambar Fasha Sandha Di Parti Halloween
Gambar Fasha Sandha Di Parti Halloween
Gambar@Facebook Fasha Sandha
Wah! Seronok sambut Halloween!

9 Komen

seronok apa ke namanyee??!! bukan budaya islam pun....

seksi berbenor...holowin pon nak sambut ke???

GohighWays

minta izin nak letak kat blog saye pasal fasha ni..

xde harga diri.. free show body satu dunia.. inikah wanita muslim??

mcm penari tiang je la fasha sanda.. lawa la..

DAH SAMPAI TAHaP SAMBUT HALOWEEN NI,BOLE GELINCIR AQIDAH.NAUZUBILLAH...

gatalan jga c fsha nie.. mcm sial jak saitan...

baguslah tu...nilah contoh2 ahli neraka. truskan usaha anda bawa ank2 muda mudi ke neraka bersama anda. dah jelas Halloween tu haram tapi nak juga join, what the stupid B$%()(!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS