Couple Berdua-duaan Dalam Tandas!





Nampak tak apa mereka buat?

28 Komen

gugur jantung mak nieh. haih. =,=

allahuakbar....terkejut siot!!! ni bukan gugr, tp nak tercabut trus jantung dibuatnya!!

heee,,,mesti hantu neh..
xmaw tgk larr~

x fhm lah tgok vdeo ni..pompuan tu nmpak hantu ea?ke die yg hntu?

Haha... pandai dia main teknik, masa cantum tangan tu, mcm org lain coz, kepala yg x nampak tunduk, kepala dlm cermin lambat tunduk... kat situ kantoi, dlm cermin dan kat luar org lain... wakakakakka- Tuxedo Bertopeng

trick je ni.. kalau nak tau.. depan tu bukannya cermin.. tp orang yang sama gak...

setiap negare ade antoo nye yg tersendiri,,, pelik doowhh

hahahaaa,,,,, nseb baek tgok tutop muka skit. hahahah xterkejut...

perasan tak yg prgerakan camera(hp) dgn video tu tak synchronize.

gile !
sib baikkk akak x bukak penuh ekekke

hantu ke tuh????nasib baek xde heart attack..fuhhh mcm xnk terkejut lh plk arn...

bodoh tul lah...sampai jatuh laptop aku sebab terkejut tgk video nie...sial tul la...!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS