Budak Yang Biadap Dan Kurang Ajar !


Apa kes ni ? melalak-lalak tepi jalan, klcclah, pentinglah, apa masalah budak dua ekor ini? apa ikatan yang yang anda ada sampai melakukan perkara sumbang depan khalayak ramai tanpa segan silu, anda tinggal negara mana? asal mana? kaum apa? agama apa? sungguh memalukan dan tiada maruah, janganlah nak tunjuk diri anda itu terlalu moden sehingga membelakangkan agama,





Apa komen ibu bapa mengenai video ini!

40 Komen

giler bodoh xtau malu la dua ekor budak ni

kat blakang 2 ade p0lis...
apsal x ambik tidakan??

btol tu kata lonely gurl..kat belakang tu da 2 org polis..xkan xnmpk kot bdk2 ni wat pe..

baru tgk dlm FB td.
siyes bangang!
sape mak bapak budak2 ni?
tunjuk je video ni kat mak bapak dorg! huh

tu bkn polis da..tu pak guard je.. sbb tu xwat pape..

[wa rasa ni indon.. =.=']

drama sumbang pa lak ni....?haram betol

eee.... da la muka x leh blah.. buat cm tu lak... pompuan tu pn x reti malu ka?? laki dok panggil dia "bodoh2" mcm x der maruah. diorang da mcm x respek da kt pmpuan tu... eh eh.. prangai mcm tu sapa nk respek.. pergghh...

klu aku ade kat sne mase tue..aku tarik dak pompuan tue..aku calat2 die kat tepi longkang..bdk laki tue..aku bogelkan die..aku ikat kat tiang..pastu tulis "..ssiapa yg malalui jln ini,,sile jentik telo beliau sorg sekali..harap maklum.."
bru pdn ngn muke beliau berdua..
Huhh..!!!

memang muka macam cipan...perangai macam beruk hutan.....buat malu....otak kering betul...

ntah la ada apa kat kepala hotak dorg ni ,,, nafsu jak yg lebih ... kt tmpt umum pn sggup wat bnda mcm tu ,,,

kple hotak dye bejambul..waa aku pulak yg rse malu..huhuhuhuh
xtgk tmpt lgsg bebudak ni..ape la..

ya Allah. zina di hadapan khalayak ramai. nak tunjuk yang dorang ni pasangan romantiklah konon. manalah pergi kemaluan diorang berdua tu? astarghfirlllah al azim.....

pegi cuci otak mereka scpt mungkn please !!!

dorg tlupe kot...yg dorg 2 kat malaysia...drg ingt drg kt america....adoi...mcm2 hal...dunia2...

l0rh..lki tuh sajew jew sbna nye..bkn syg sgt p0wn kt gurl tuh..adus melampau btol dat gurl..maruah mne weh..memalukn sgt!!!

macam celaka la siamang 2 eko ni!!

for the other parents please take care our child...jgn jd mcm ni..

npe dyorg tlmapu berani tok buat aksi2 mcm ni....
mngkin ni owg kte dunia da nk kiamat..budak zaman skang da brani buat bnde2 tkutuk mcm ni....
(jauhkn la ia dr ku..)

Dimalaysia atau di indonesia ni? Tak da mak bapak ke budak2 ni?

Dimana ni? Di malaysia atau indonesia ni? Mana mak bapak budak2 ni?

ahli2 neraka...

budus tol lah..hbs polis dua org yg kt blakang tu xreti nk wat ape2 ker??

rasa bukan polis kot.. ni yg jaga lalulintas kat club BB.. kalu x silap la..

ni la yg org malaysia bangga & agungkn budaya barat..

umat akhir zaman..

Bodohh punya pempuan...yg laki syaiton tu bajet style aaa,,ingt buatt rambut kat salun camtu bajet hot cam brad pit ka??cam drogbaa pun ko blm lg laaa,,ckit2 nk betul kan rmbut dia..aiiiii..menyampah lak akuu,,adoii,,cam nak naik je kaki nie.....

cm musibat!!!!
malu ada anak bangsa cm ni

Dia kata pilih antara 2 dia(Pakwe Dia) atau klcc... Tergelak aku... dah lah muka budak laki ni cam tongkang pecah.. muka dia betul2 menang sikit jer dari punggung kucing aku... Yang pempoan ni lak ... memang dah gersang tahap cipan...

Share kat facebook je.. bio anak2 jiran yg kenal mak bapak diorg tunjuk perangai anak diorg..dua2 muka dah la mcm longkang pastu nak suh orang tengok diorg cemolot lak!! peeeWWww!! Share FB!! Share FB!!

What's up with that?? Sy pun pernah bercium jg tp tak la smpi kat khalayak ramai.. siap kena rakam lg... think wise la...

buat malu kaum je..ni la jdnya bile mak bpak x bg ddikan agama..duk mgangkang je kt umh smpai ank da jd cam sial.pijak kasi mampos je.hak tuih!!!

Ya ALLAH...npe ngan dorg ni??pe nk jd ngan dnia skang...mmg btul lah dnia da xlme da...kt mkin mghmpiri akhirat..byk2 la bertaubat...

bodoh. New York kepala hotak dia!

Astaghfirullahal'azim.. melayu ke kafir nie??!!! budak hingusan zaman skrg mmg biadap+krg ajar.. kurang didikan agama.. lagi 1 pengaruh zaman skrg lain mcm! pengaruh dajjal!!!!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS