Budak Kena Dera !

Serius kesian tengok budak ni kena pijak, siap kena tuang air dalam mulut lagi, manusia sekarang tidak lagi mempunyai perasaan.
Budak Kena Dera !





Memang kesian...

8 comments

kesian sungguh..kat mana letaknya hati dia ar? sama-sama kita ambil iktibar...semua akan ada anak nanti...

kesian aku tengok.. tak sanggup tengok sampai habis

ni bukan mak@ibu nih..ni bangsat namanya..mana ada mak@ibu yg sanggup wat darah daging die mcm ni..ni mcm bkn kt msia nih..bdk tuh sampai lemas2 kne simbah air kt muka..mcm nak bagi mati jerk...nasib bdk ni ok lagi..kalo aku dh jerit2 kt org tuh...

subhanallah!! manusia atau binatang????

btw saya suka blog awak la!

http://faezahannahalbaj.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

ni macam nanny cam kot...xkan mak die nk wat ank kecik camtu....kesian budk tuh

bodo punya pempuan..tu mak die ea?kcian tgok budak tu..tu lah yg budak tu akan buat kat die balik nnti...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS