Budak - Budak Kurang Ajar Pukul Pengemis !

Lagi masalah yang ditunjukkan oleh remaja sekarang, mungkin terlebih banyak masa untuk bermain menyebabkan budak ini membuat sesuatu perkara yang membuang masa disamping itu menunjukkan kelakuan negatif seperti tidak hormat kepada warga tua dan OKU. video ini memaparkan betapa kurang ajarnya remaja kita sekarang.
Budak - Budak Kurang Ajar Pukul Pengemis !



Cuba kepala bapa sendiri yang kena tapek, apa rasa?

12 Komen

mmg kurang hajar!

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

should send this to the police..we knot let bully live freely in this country!!!

melampau..ank melayu lak 2..malu aq dgn bgse sndri

ni bukan kurng ajar ni dh mcm x di ajar lgsung... s**l btol..panas btol ati tngk video nie...

astagfirullah...jgn la di buat mcm tu..org tu xkaco awk pon...moga allah bgi ptnjuk pd insan yg x ader prasaan belas kasihan ini

aku dpt binatang2 ni sumpah teruk aku kerjakan.kalau tk insaf jgk kepala bapak korng aku tujah pakai kaki.celaka punya binatang.mampus lah korng.

bangang sungguh...xe peri kemanusiaan mak bpk x aja rasenyer cmtu...buat org cmtu esk2 org plak bt kt die...

bangang sungguh...xe peri kemanusiaan mak bpk x aja rasenyer cmtu...buat org cmtu esk2 org plak bt kt die...

perghhh...x patot btol tuh..sronok eh ...

aq rse mcm nk lempang je dak 2 ekor nie...cbe diorg jd mcm die...hina wo rse men pkul kepala nie...

x g skolah ke aper diorang nie?? dosa tue....

malangnyer pelaku2 adalh ank2 bangsa kita sendiri..melayu...sedih mmg nk nangis tgok org tua tu..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS