Mayat Yang Telah Di Tanam Hidup Semula

Kejadian ini dipercayai berlaku di Indonesia berdasarkan dialog mereka, tetapi tidak diketahui apakah yang berlaku disebalik kejadian ini...





5 Komen

Nama 'arwah' itu dikenali sebagai Yadi dan kejadian ini memang benar berlaku pada Jun lalu di Kalimantan Selatan. Kubur digali semula selepas lapan jam dikebumikan. Saya dah jumpa artikel dari portal berita Indonesia tentang kejadian ini dan anda boleh baca lebih lanjut di blog saya:
http://meoriszwan.blogspot.com/2010/11/video-mayat-hidup-semula.html

Benarkah dia mati hidup semula itu terpulang pada individu..

sangat ajaib!!!

ape sebab diorang gali semula kubur tu???

aku rse diorg ni sje nk test...mknenye org ni mmg idup tp sje ditanam

kenape tertibe dorang gali balik kubur die... 8jam dah kot kene tanam.. tertibe gali balik?... ade sms dari org dalam kubur ke ape?..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS