Belalai Gajah Kena Gigit Buaya!


Gambar@TheSun
Segagah-gagah gajah, akhirnya menangis bila kena tarik hidung.

3 Komen

kesiannya gajah tu! kesian sangat! ah, benci la buaya tuu!

alamak...msty gabra je gajah tu kan..

Anak gajah memanglah menangis. Baru nak membesar tue. masih baby lagi. Cuba kalau ayah gajah kena mcm tue, lama dah si buaya nie kena berlipat di bapak gajah nie..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS