Mati Ketika Onani ! (18SG)

Mati akibat terkena serangan jantung semasa beronani!




Hati-hati kepada yang ketagih onani

31 Komen

macam 2 ka mati sakit jantung..macam melecur ja

macam cellulitis ke melecur je. bukan sakit jantung ni. refer doctor dlu la sblm buat kenyataan pelik2 ni -.-

dah mati beberapa hari.. tu pasal keadaan mayat macam tu.. nasib baik belum meletup..

awat pelik ngat?
kembumg semacam jerk bdan dia... da cam kna air pnas lak gelembung2 kan=t klit 2...

mayat neh kembung sebb dah mati beberapa hari..bukan sbb melecur...tgk spender lar...xbuang..lepas tu bogel plak..xkan lar kena rogol..hehe

lain kali klu nak beronani kena complete berpakaian. hahaha

nape badan dye mengelembung gelmbung yer?

lemas lah wei...bdn org lemas kembang2...

Macam sinetron Indonesia lah juga gamaknya, minum arak bertukar jadi kera. Macamlah kita tak tau minum arak tu haram.

This is another insult to our intellectuality.

Berdasarkan kepada keadaan fizikal dlm imej...mangsa 90% mati disebabkan racun. mati lebih dari 5 hari

nape muke boley teruk mcam tu sekali.. ish...ish..

orang yang da mati 5 hari memang muke jdi camtu ke?

warh.....betul ke nie???hurmmm..
http://silat-endol.blogspot.com

org ni mungkin meninggal sebab sakit jantung, mayat dia jd mcm tu mungkin sbb dah lama meninggal, maybe seminggu lebih

Tengok pun dah tau bukan sebab sakit jantung, apalah.

ni mangsa tsunami la kat sri lanka dulu

argh.. xtau la pcya ka x..
tp dr p'bacaan sy,org yg sdg b'onani mempunyai rnsgan yg sgt kuat,degupan jantung pun laju so x heran la kna heart attack.

plik semacam jer la...geli tengok...betul ka kes bulih jd ni macam???

haahla..msti dah mati beberapa hari..gelembung sebab bakteria dlm badan hasilkan gas.badan dia tengah proses nak mereput..cuba baca sikit kat wiki..he2..
http://en.wikipedia.org/wiki/Putrefaction

xdela..kalo mati mcm ni disebabkan elektrik..electric current can causes severe burn..besides.electric current also can disturb the rhythm of the heart..so dy jd arrhythmias..n lastly heart failure.pastu shock n mati..dia memang kna serangan jantung.tp disebabkan electric current n severe burn..
doc to be..

oh yeke??apasal tajuk postni mati sebab beronani kalo die mati sebab kena current??hu2..macam2lah pendapat..sebab kita xtau ape cerita dia..tengok gambarje,main agak2..tapi saya bg pendapat berdasarkan changes kt bdn dia after death je>>putrefaction bla2..he2..

law sejuta org wat gini kompom kiamat dunia....

pasai apa menakutkan?

ade kemungkinan gak sakit jantung sebab die mati...tapi bukan main cause die nyer badan kembang...maybe die dah mati beberapa hari n badan kembang sebab fluid shifting dari intracellular cell(cecair dlm cell) pergi ke extracellular cells(bahagian luar cell)....sebab tu badan die kembang...itu pandangan sy je...sbb sy medical personnel jgak...huhu....tapi stakat nie lum jmpe kes mcm nie...

Hisssk..! tu lah gatal sangat. mati dengan cara memalukan la namanya..

Kalau nak tgk muka orang penuh dosa macam ni la rupanya bila mati...

Kulit gelembong macam melecur tu disebabkan oksigen kulit tak bernafas...

Satu lagi....... serangan jantung di sebabkan onani tu betul.. sebab bila melakukan onani jantung kita akan berdenyut berkali ganda... jika melakukan terlalu extream lagi lah berdenyut kencang!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS