Solat Dipersendakan Di Sebuah Rancangan Komedi !




Orang yang kafir itu sentiasa membenci islam, kita sebagai orang islam
sentiasa perlu berwaspada dan bersatu!

17 Komen

ish3...ni la kerja2 jahat org kafir utk memburukkan Islam...apa daa..

cizz..mmg sngje..

pehh..siyes..gile melampau!!!!!!!!!!!!!!!

makin lama makin truk la kan.
;-)

claraemilycancer.blogspot.com

musuh islam memang..macam2 cara diorg..tp orang islam sendiri biasa tak ambil berat..ish2..

tak lama lagi la tuu.
ribut topan banjir.
:(

Cissss, bedebah kafir laknatullah. Sgt kurang ajar~~

Mak Bapak mereka tak ajar sejarah..
Dam!!!!

Ni orang yahudi ni. Kat israel....

kapiaq kuang ajaq..!!! mampuih laiee baik..!!!! ptuii..!!!!

sejadah pn terbalik..
lakhanait! pnya kapiaq

kapiaq mmg kuajaq

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS