Rakaman Tragedi Bazar Ramadhan Jasin, Melaka Yang Meragut 3 Nyawa !




Subhanallah, kat bazar tu je angin tu pusing!

4 Komen

Dekat tempat aku tu.. 3km dari rumah. selalu gak gi bazar tu..

mesti ade sumtin Allah nk tunjuk ni...
mgkin dkat pniaga2 yg terlibat..
Wallahualam...

Musafir Family Home Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548

aku ingat aku kuat...rupanya angin 2 lg kuat..aku tahan tiang kanopi tu tp dgn aku2 nak melambung...nasib baik aku lepas...aku dari gerai A12 bazar ramadhan aritu...skrg tapak nmbor 34 kat kawasan bazar yg baru...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS