Lelaki Dayus Macam Sial !

Lelaki Dayus Macam Sial !





Harap perempuan yang kena pukul tu lapor pada polis!

17 Komen

memang cilako je tgk..
tapi memang ramai yg camni sebenarnya ...

da la jln kepit...rasa cm sepak jerk laki yg xderk maruah cm ne

ambik kayu mop, sumbat dalam bontot bapok ni... itu je die nak...

nak tnjuk terer..tp 'KERAS' rupenye..haha

terlampau lelaki tue...
ingat hebat sgt...
sepak je tuttt dia..padan muka...

lancau..laki takde kote...pompuan tu pon redha ja..hamsap.

Agree dgn sumer comment ni..

tetapi perempuan miang mcm sial pun berlambak sekarang...

pergh...
tapi aku rasa mmg pompuan tu ada buat salah kot, sbb tu die xmelawan.. tapi apepun kesalahan pompuan tu, die xwajar dilempang sedemikian rupa... aku sokong die suh buat laporan polis... :)

aku rasa dia ni bapok ahhh hahah gadoh main tarik rambut..kalau kayu confirm main tumbuk.. kalo saya jadi pompuan tu saya lawan jer, bagi penumbuk terajang sekaligus...

benci sy tgk laki tu..menyampah yeeeee..asyik sebut kimak..dia lahir dari mana?? =.=
cian pompuan tu..x reti nak melawan..

girl tu pon x reti melawan..
biar je..huh!!

tgk gaye mcm kt singapore.

buto la lu bapok..dgn perempuan berani la...lu try la dgn betul2 lelaki..lu dah la sotong..kalau la depan mata aku..dah lama dia telan cota besi aku..

byk2 komen, ak paling sokong syoknyadownload punya komen... anda mmg dijalan BENAR !!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS