Ibu Yang Terlampau !

Betul-betul terlampau, agaknya dah tak mampu beli kereta sorong kanak-kanak, seret pun jadi.

Rasa-rasanya budak tu bila besar mesti balas dendam.

4 Komen

Melampau gile...nanti die da tue mesti anak die seret2 die lak :P

gile pemalas mak die..ke kedekut nie?
ish ish ish

Khaizarien @ atie Blog

ni mesti kes anak merampos nak benda pelik2 nie...malas nak layan tarik je la kan.....sruh jalan x nak....aku tarik ko....

anak dia ni hyperaktif kot .hahaa ,

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS