Gambar Paru-paru Dan Hati Perokok Tegar !

effect of smoking
effect of smoking
effect of smoking
effect of smoking
effect of smoking
effect of smoking
effect of smoking
Rasanya perokok tegar takut ke dengan gambar ni? CONFIRM TIDAK!

6 comments

YA BETUL....BUAT TAHI JE TENGOK...

bgus klu yg merokok tu padai sedar.. nie klu da nmpak mcm tu msh lgi nak meroko..

bagi yg merokok tu sedar2 kn la diri tu di ambang2 maut sdah tu.. jdi lupa kn la rokok tu sebaik mgkin ya..

bagi yg merokok lupa kn la rokok kmu tu.. sbb klu kmu dpat pyakit org lain pun susah jga...

kan perokok tegar xtakut mati punya...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS