Gambar Jutawan Malaysia Berseronok Dengan Paris Hilton !

Jutawan Malaysia bernama Taek Jho Low dikatakan sedang hangat bercinta dengan Paris Hilton sehingga menghabiskan usd2juta satu malam semata-mata untuk berhibur dengan Paris Hilton.
paris hilton scandal
paris hilton scandal
paris hilton scandal
paris hilton scandal
paris hilton scandal
paris hilton scandal
Orang kaya memang suka membazir!

8 Komen

paris mabuk habis tu. dia tak perasan the guy she was with.

setahu gua, paris got taste lah.

Kalo da duit banyak... gemok cam b*** pon dia layan, org nk blanje dia bparti kan......

ye la... pelanduk dua serupa...

sudah la gemuk mcm babi ada jga ya org suka.. x bau badan ka tu org gemuk tu..

paris mana layan org asia, xtgk video paris hilton ke??? kalo batang besar keropok lekor xyah la, dia mabuk xprasan. kalo cam timun br paris hilton layan

oh, dia layan yg konek besar je ke.. call la aku.. 012-456-78**

macam bdh jew 2 paris

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS