Anjing Ingin Menyelamatkan Kawannya Yang Eksiden !

Anjing ini cuba menghalang pengguna jalanraya supaya tidak melanggar kawannya yang kemalangan, tetapi kawannya telahpun mati, orang ramai sangat teruja dengan sifat anjing ini, insiden ini berlaku di China.
dog help friend
dog help friend
dog help friend
Memang kagum...

9 Komen

anjing pun ade hati n perasaan tapi manusia kalo tgk sesama kita gaduh kat tgh jln. haram jadah nak tolong.

kt bh asyik kuar citer sal bunuh2 je..baik tukar org yg membunuh tu jd anjing, and yg anjing ni jd manusia..ape daa..

terharu nyaa~
manusia pon kdg2 x cmtu.. ;(

huhuhuhu....baek giler anjing tu...tp anjing mmg sgt baek....

Haiwan pun tau menghargai nyawa walaupun kwn anjing tu dah x bernyawa..

anjing yg dianggap hina ada sifat yg sgt mulia....kenapa lah manusia yg dianggap mulia bersifat sgt hina dari anjing ni....dunia akhir zaman~~~~

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS