Tempat Jual "ASS" Ke Ni?

Sekali tengok nama kedai ini nak tergelak dibuatnya, tapi mungkin nama Ass tu diambil dari pemilik gerai ini agaknya,
apa-apa pun entri ini sekadar gurauan, tiada niat hendak memburukkan pemilik kedai tersebut.
ass market
Gambar@OhTidak
Banyak lagi nama kedai yang pelik-pelik.

6 Komen

tuan kedai tak tau kot masud "ass" tue..:p

haha~
Nama dia Ass kot.. Assharif~ hehe~

hehehe..ni klw kene saman...sia2 je..hehe

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS