Cara Sebenar Untuk Mencuci Komputer Anda !

Cara Mencuci Komputer Anda !
inilah cara paling benar untuk mencuci komputer anda, bersih dan berkilat.

Cara Mencuci Komputer Anda !

jika ada apa-apa terjadi dengan komputer anda, bom321 tidak bertanggung jawab

8 Komen

errrkkk....
emm, jgn lupe berus dawai

dah siap kang ..jangan lupa letak dalam tong beras yang berisi beras yee..cepat sikit kering

Haaa. betul la ne. on ja... Poof!! itam muka! kakwwakwakwakwakakw :D

hek eleh..anta dobi aku je r..zahris dobi kat bukit pandan..

sebenarnyer nie cara terbaik... daripada tanggal satu2 pastu guna berus buang debu... tu pun masih da debu tertinggal... tp selepas cuci gini... pastikan pc betul2 kering... cara ini sangat berguna apabila menghadapi banjir... ^^Y

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS