Buang Logo Zionis Di Dalam File Microsoft Office Di Komputer Anda !

Bagi sesiapa yang menggunakan perisian Microsoft Office mungkin tidak sedar terdapat logo Zionis di dalam file tersebut.

Cara logo tersebut disini...

Program Files > Microsoft Office > MEDIA > CAGCAT10 > J0285926.WMF

Anda akan jumpa lambang seperti ini....



Terpulang pada anda untuk padam atau tidak...
lebih baik padam!

9 Komen

haah, betol ade... ak padam dah.. korang?????

cane nak padam, xde pun yg media tu..

ada 2 lagi logo zionis dalam clipart dalam microsoft.... kat bawah-bawah..... cuba cek balik

mcmana nk cri lgi 2 gmbr zionis tu

huhuhu..mmg ad...aq dh buang gk.....sng jerk bg yg xtau nk buang...copy jerk jo285926.wmf.....pas 2 paste kt kotak search....nnt jmpew lh

try open with "paint" bru dpt tgk.

media tu apa???

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS