15 Komen

murahnya harga diri seorang wanita

btol kate org kt atas..cantek dunia je neh..huu~~

dia lagi comel kalau pakai tudung..

i pun suke dia pakai tudung. semua org suke dia pakai tudung. tp semua tu lakonan dia je.

adakah semua org suke dia berlakon? hmmm.

wow... i loike... :p

p/s: i follow u beb..

Wow, cun nyerr!!
Cuma rasa tertipu dgn lakonan yg sekadar lakonan di Nur Kasih :(

Love,
PojiePooh Abdullah

haiihhh nur kasih. lakonan hanyalah tinggal lakonan.

namanya dah pelakon...itulah artis tidak boleh dijadikan contoh....

Boikot Filem Nur Kasih...xyah g tgk kt pawagam...
Bkan ni sorng jer..ramai lg cmni...

bagi kita MENGANCAM
bagi dia TERANCAM

auuummmmmmmmmmmmm...haha

muhammad fareez bin mahrudin close October 3, 2011 at 5:43 AM

mcm ni org melayu,,ish2 malu2,,

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS