Organ Bayi Di Jadikan Makanan (18SG)

makan organ bayi

makan organ bayi
Bayi yang akan dijadikan makanan.

makan organ bayi
Proses mengambil organ-organ bayi dengan rakus.


Kejam !

makan organ bayi
Otak bayi yang dijadikan produk!

makan organ bayi
Penyediaan organ bayi untuk dijadikan makanan.

makan organ bayi
Tubuh bayi yang telah di potong-potong

makan organ bayi
Nafsu binatang.

makan organ bayi
Makan organ bayi!

Apa sudah jadi dengan manusia akhir zaman?

Gambar di e-mel oleh: Bisikan Hati (http://linmdnoor.blogspot.com/)

21 Komen

kanibal...ape perasaannyer ek..kalo yg dimakan tu anak die..eishh aper punye slera lahhh...

BODOH! (eh jap bkn pd penulis blog tp pd org2 kt gambar tu)

owh.. edda pon ader dpt email nieh gak.. bongokkan?? huish.. agak2 negara mane lah bernafsu binatang mcmnieh

kenape........... ?? sobss ! :'(

ish... tgk pon rase nak muntah. camne la diorg leh telan.

kijamnyaa mereka newh ..
nauzubillah ..

Aku Harap Dia Punya Punai Tu Plak Kena Makan Dengan Pelacur.

ni arr one of tanda kiamat sebenarnya. zaman jahiliyah dgn kekejaman firaun, ke zaman kegemilangan islam, then balik semula ke zaman jahiliyah malah lagi teruk dari firaun. confirm. serious tak tipu. >,< takot nak kiamat.. huhu

baik makan babi jer

pompuan rambut kerinting atas tu bukan pakar forensik thai kes teoh beng hock tu ka? yg diagung agungkan sangat tu

gambar dr kerinting tu tengah wat post mortem le.

gambar2 yg last tu baru betul..haishh..

Forensik? Gaya potong dia mmg gaya potong tgh menyediakan hidangan.. ish.. mmg dasar pelahap!

yarabbih!!! dah hilang akal diaorg nih.. Aku rasa nih kat China. Tak hairan kalau banyak bencana berlaku kat negeri diaorang. Mungkin Tuhan nak tunjuk tpi dia org nih memang tak paham2.. Arrrrhhh!! KEJAM!!!!

smoga allah bg balasan yg stimpal atas perbuatan skejam itu...kbuluq mcm tak mknan nak melantak...

semoga allah beri pembalasan setmpal di atas perbuatan keji tu...mcm dh tak dak mknan nak mlntak

FUCK!!! Shit.. Kamu paloiFUCK!!! Shit.. Kamu paloi

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS