Mesin ATM Yang Patut Ada Di Malaysia.

Rata-rata rakyat di Malaysia ini ramai yang kaya dan kuat berbelanja, mungkin ini salah cara untuk mengajar rakyat untuk berjimat, mengikut sumber yang diperolehi, mesin atm yang tinggi ini terdapat di sebuah bank di Iran.
atm machine
atm machine
Kalau setiap kali nak keluar duit kena panjat, konfem lepas ni orang ramai otomatik mula berjimat.

6 Komen

wahah jgn la wei
kejam gila!
membunuh nafsu utk membazir betul!
wakakakka

hahaha~ pencuri pun susah nk bom ATM kalo cmni!!

huh! aritu atm org kerdil..skang atm tuk org pe lak?.. kuat mmbazir?... kalo lah nak cash-in camtu punye gaye... haish~...
p/s:bawak kerusi stiap kali p atm~

hahahah...

xde nak berjimatnya..sanggup dtg bawak bangku lah ahaks~

hahahha.... memang naya betul laa mesin atm camni.... sah2 org tak kuar duet kat situ....

Nadia Ar-Rumaisha

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS