Makhluk Misteri Terdampar Di Pantai !

Makhluk misteri yang berbulu ini ditemui mati dan terdampar di sebuah pantai di Canada.
mysterious beast
mysterious beast
mysterious beast
mysterious beast
Macam-macam makhluk aneh kat dunia.

7 Komen

macam sedap je. buat masak 3 rasa

ni memerang laaa.......bulu kt muka tu dah tercabuttt.....aishh.....manusia yg timbulkan kepelikan tu sendiri.....

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS