Kucing Yang Mencuba Untuk Menyelamatkan Kekasihnya Kembali Bernyawa!

Agak sedih melihat video ini seolah-olah kucing ini mempunyai perasaan cinta dah cuba menyelamatkan kekasihnya, kucing ini menekan-nekan kekasihnya seperti memberi bantu CPR kepada kekasihnya. lihat video ini.





Bagaimana pula perasaan bagi seorang manusia?

16 Komen

i take this entri if u don mind...
see my blog...

huhu...sdih tgk kucing 2...huhu

kucing tu dah mati ke??ke saje malas nak bgn?macam tue je kucing putih tu.ntah2 kucing hitam mls nk layan die sbb tue jugak..haha.tp lagu gile sedih takleh blah..hihi..ape2 pun catchy gak la.agak sedih..

sedihnyer...:(...kucing tuh bukan nk buat cpr...dia nak mengawan la...

sedeynyaaaaaaaaaaaaa ..
huhu ..
tak pnh lg jmpa darling camni ..
even my darling pun , adk dea mnggal jz dea dtg cium jaa .. tadak pun smpai wt CPR camni .. lau dea wt msti hdup lg darling qu tu .. hurrmmm ..

bkn kucing tu ajak mengawan ke????....sy fan kucing ...but kuceng ni ajak mengawan....x caye korg observe kucing mengawan ,cm ne??..

sian meow meow tu...
siap pndg2 camera lg...
msti dlm ati die ckp, apsal la korg tgk2 je, mehla tlg gf sy nieh.. huhu

ini kucing gersang....x baik woo

ini kucing gersang....x baik woo

kucing tu sangap la...

ya ampun...kucing neh nk mengawan la..korang xpnh tgk k kucing mengawan? spe2 yg bela kucing konpem taw.huhu

ni kcing nak main la de....zz

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS