Kalimah Allah Pada Logo Crocs !

Selipar getah yang popular pada masa kini, dan mempunyai pelbagai reka bentuk lain dari yang lain. Selipar crocs memang terkenal di Malaysia dan banyak juga selipar crocs yang tiruan,
apa yang hendak di beritahu disini, sesuatu disebalik logo Crocs, pada logo Crocs ini tertera kalimah Allah jika di perhatikan betul-betul, cuba anda lihat.

Kalimah Allah Pada Logo Crocs
Kalimah Allah Pada Logo Crocs
Kalimah Allah Pada Logo Crocs
Gambar@rajacopypaste.blogspot.com
adakah ini hanya kebetulan atau satu propaganda untuk menghina agama Islam?
Berapa ramai orang Islam kat Malaysia ni yang pakai selipar Crocs?

18 Komen

singgah dari myebuzz, rasanya kebetulan. Kadang orang kita mengadakan apa yang tiada, namun kalau ada propaganda siapa yang tahu?

nauzibillah..alhamdulillah sy x myokong jnama crocs

susah nak cakap..jenama crocs sudah berkembang pesat di malaysia...

salam ziarah..thanks 4 this info...x sangka benda2 camni pun dorang bleh buat...semata-mata nak jatuhkan Islam...

pade pendapat akue ,
kebetulan jea kued...
kalau nak selamat , tapaya la pakai
mcm akue
pakai seliper apek jea
korang hade ?
haha
:)

pd pndpat aq..cube x yah highlightkn dgn warna itam..kita x nampak kan huruf alif di situ...jd fikir2kan..

aku rasa kalau korang pakai was was baik xpayah pakai terus...kena hati2 lah gini..

pakai kasut crocs x?
cuba tengok betol2
mana ada simbol buaya tu
haiishh

astaghfirullah...
mujur laa sy sekeluarga bukan peminat crocs,tp selipar getah ala2 crocs tu je...

adess. aku dah pakai dah crocs tu. tak sangka pula ada kalimah ALLAH dekat crocs tu. haishhh =.=

laa...da pkai nak wat camne...xkan nak buang...lg pon ak xd selipar lain nak pkai...nak beli duet xckop...hahahaha

Sudah jelas lagi nyata,kaum yang ingin menjatuhkan islam ni,diorang buat secara halus,memang huruf alif tiada tapi antara hidung buaya tu dengan mata seperti satu huruf...inilah yang dikatakan yang tersirat sudah tersurat...fikir-fikirkan lah,kita dikurniakan akal untuk berfikir.

salam.nii,,bg yg dah beli @ dah pakai kas0t crocs tuu,,
kalo nak pkai gak b0le..tp mcm kat tempat sy,,kami t0reh lambang tuu.bila dah toreh x pe laa.g p0n dy senang je nak ilang..tuu jee..
(tp kalo "sayang" sgt2 kat cr0cs tuu,,x mau toreh,,pndai2 laa pkir camne nak wat kal0 dah x mau beli kas0t laen..)

lorr
lau diamati betul2
mmg ada unsur2 menghina ni
siap ada syaddu lg tu
apa lg yg terselindung
mmg nyata dah la tu
akhir zaman....

imaginasi tnggi btl..aq pon rase kbetuln jer ni..lgpon hurup alif tu mmg takkn nmpk klau x di highlightkan...tp lau was2 baik jgn pakai..bnyak lg kasot yg best dr crocs ni

ye lah tu... segala benda ada kalimah allah... pe lah... diri sendir yg menghina agama... benda takde diadakan...

DUde grow up!!!!!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS