50 comments

uiihh!!!!
sembelihan manusia...

Macam photoshop jerk..dah pernah tengok dulu kat email..

gile ar kejam.. takkan la potoshop kot?

ade kemungkinan..tgk gambar dia mcm smooth je.
kalo btol mmg gilerr arr..
ngilu gusi aku tgk. =p

kenapa? apa salah perempuan2 tuu? hattoiii. kesiannya. pastu agaknya apalah dia buat kn dgn mayat tuu. makan ke? hattoiii

NISECA suka merapu

Masyaallah!!! sgt kejam!! harap2 photoshop..

Ha'ah mcm something wrong je ngan picture ni cm ada edit2.

Lagi lengkap gambar ni kalau ada cerita di sebaliknya.

gambar ni di edit guna photoshop cs4. asal patung,, di edit jadi macam real..jangan terpedaya..

Diowg nih nak wat keduri ape nih??? tak ajak aku pun...

jelas bukan gambar betul.tengok darah tu.

g]tgk gmbr last skali.. tgn pembunuh terbenam dlm bdn org kne bunuh tuh..hehehehe

Another graphic manipulation. Ketara sangat tak smooth. Anyway, thanks for sharing.

aku boleh cakap ni adalah phoyoshop..sebab ia sangat clean.

hahaha...
lawaklah siot...
nmpk sangat photoshop...

celaka lahhhh....1st pix tue girl tue idup g...damn!!!!!!!!!!!!!

cibailah pembohong....tengok darah pun dah tau itu gambar tipu...yang upload gambar ni pun sama bangang & bangsat...bodoh nak mampos...celaka haram jadah....

gambar tipu..

tone color berbeza antara pempuan tu dgn persekitarannya..

sah teknik pertindihan..

utk pengetahuan kwn2... ini adalah adat dan pantang larang masyarakat cina kuno... bg mereka anak perempuan bwa sial pda keluarga mereka.. sbb tu mereka bunuh.. tu ja info yg sya tahu..

photoshop lah..xphotoshop pn software editing lain :D

Photoshop nieee . Tgk gambar ke 4 dgn 6 . Jari org tuh pulak yg hilang . Tak cukup sembelih orang kea nk potong jari sendiri ? =_=

http://islam-download.net/software-free-gratis-terbaru/imaging-graphics/cara-mengetahui-sebuah-foto-jpg-telah-di-edit-atau-tidak.html

lihat di sini... benar apa kagak to foto.. kayaknya edit....kurang teliti to... ea udah.. edit lagi yang bagus... soalnya.. cew n gw liat.. dia blanja kepasr...sama mamaknya...

kalau ppuan nie bawak sial.. jgn bunuh.. bg kat aku.. biar aku buang sial dorg tue.. bahaha..

Ni bkn photoshop... ase cm pnh baca sal gambar ni,, pempuan ni mangsa penduduk kt situ yg percaya ngn alam ghaib..tiap2 tahun dorg akn lakukan pemujaan dgn korbankan pempuan yg masih suci (masih dara) utk dipersembahkan pd tuhan dorg,,, mangsa2 besenya pelancong2 yg dtg melawat kampung dorg....

Sekarang manusia telah hilang nilai-nilai kemanusiaan. Sebab itu bala dpd Allah sentiasa bertimpa-timpa di dunia ini sepanjang masa, krn mereka telah kembali ke Zaman Jahiliah Moden.

saye ade bc kisah ni kat dlm majalah wawancara.....gambar2 pun same mcm dlm buku tu....mereka hanya menyembelih wanita sahaja utk tenaga seks mereka....memang kejam....

tersgtlah jelas pngeditan gmba2 di ats..brtndih n nmpk cm terapung..kaler pn xsama..mybe cerita btol,tp gmba fake..

drpd dibunuh baik beromen je lagi best

weiii ni memang edit potoshop... kalo tak caye tgk gmbar last tuu... mana pegi tgn lelaki tuuuuuuu

memang photoshop pun.....tgk la pic yg last tu......jari yg pegang paha pompuan tu hilang kat maner????masuk dlm daging tu ker???magic jg kan.......lawak2....

Fake! Ni Photoshop edit kaw2, sbenarnye org2 ni tgh melapah babi. cuba lihat pic2 ni dgn detail di pic last. anda akan perasan pic ini adalah reakaan semata mata.. :D

dah tengok original phono ni, sebenarnya khinzir hehe, apa daaa delete je lah

gmba ke4 tu.. kaki berbulu kt pergelangan kaki je?

99.9999% cm photoshop....
1-tgk tangan 'sipembunuh '
2-tgk body mangsa.....sgt2 x matching dgn situasi...

Confirm photoshop punya, betul kawan kita ckp kat atas, sebenarnya ini khinzir, gambar ni da lama, original gambar ada d sebar masa zaman gambar ni famous. :)

rasa nk muntah tgk...hrpnya rekaan semata2...

teRbaiKkk...cOoL...

tipu ja ni...cuba tgk pic body pas kena smbelih..cm patung ja pon..

PHOTOSHOP~ tgok gambar yg last kat tgn tu dia pegang apa =)fail PHOTOSHOP~

photoshop la... org selalu main photoshop tahu le... hadoi. huhu~

DARI AWAL PUN GAMBAR TU MEMANG TIPU.GAMBAR TU SEBENARNYA TENGAH SEMBELIH KHINZIR.CUBA KORANG TENGOK BETUL2.100% TIPU.

photoshop ntuk mnggemparkn org n mungkin juga brniat ntuk kpuasan nafsu smata2-LUCAH

photoshop je kot..pcaya sgt plak aku

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS