Haiwan Peliharaan Orang Nigeria !

Inilah antara haiwan-haiwan yang dijadikan peliharaan oleh orang-orang Nigeria, sangat menakutkan bukan? antara binatang seperti ular sawa, beruk dan yang paling menakutkan adalah dubuk (haiwan pemangsa yang memakan daging dan liar).
nigeria pet
nigeria pet
nigeria pet
nigeria pet
nigeria pet
nigeria pet
nigeria pet

nigeria pet
Bela hamster pun takut jugak, takut-takut masuk dalam seluar masa tengah tidur.

8 Komen

takut dol....ganas nye lah orang nie

mak aih nie skali die ngap kter ngep :p

asal beruk dia bukan main besar lagi tu...?

dasatnya..ni rasa macam nk bela satu ni..hehe

erkk..selamba aje bawak gie jenjlan

WAHH extravaganza punyer pets

huhuhu... mmg ganaz geng2 ni, bela babun wak panjat nyiur hehehe

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS