Cara Penghasilan Barangan Kulit !

Ini adalah cara penghasilan barangan dari kulit haiwan seperti beg tangan kulit, demi untuk bergaya dan memperagakan kebendaan, manusia sanggup membunuh haiwan.

(klik gambar untuk lebih jelas)

leather handbag
leather handbag
leather handbag
leather handbag
leather handbag
leather handbag
leather handbag
leather handbag
leather handbag
Manusia nak bergaya, haiwan menjadi mangsa!

8 Komen

gila kejam... :(

jom ke APA KATA HATI pulak,
KELEDEK MANIS

walawei...kejam giler..banyak kot!!

ish... geli siot tengok ular panjang2

waaaaaa....
takOtnye tgk ular tu...
lg tkut tgk org yg pki tuh...
hik2...

melampau!

kejam!!!

salam ziarah
meoww~

bunuh ular takpe. pahala. :)

ei.. gelila tgk ular.. brand guess dr kulit jgk ke? bukan kulit ular kan? klu kulit ia, xnak lah guna guess lg...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS