Wanita Yang Bibir Terlebih Seksi!

sexy lips
sexy lips
sexy lips
Boleh mengigau kalau kena cium dengan pempuan ni!

19 Komen

hhahahahaa..
btol2..
heeee..
takut..
dah nampk pelik lak kan..

bukan stakat ciom
tgk pun macam dah pelik. huhu

ha3..
kena gigit tebuan ke pew??

uishh...terbaik la..dia makan cili brapa gelen nih???

eeeee
buwok
bibir besa
boops besa
huhuhuh.
mcm aww plak aku tgk

Agak-agak berapa batang lipstik dia habiskan dalam sebulan?
ngee.. xtakot ke dia tgk muka sendiri kat cermin?
yg nengok ni pom seram~
tangan macam laki~

heh..ni bukan seksi..tapi, seksa..hahaha~

Ni macam kes alergik.. Tengok ja rasa mcm mo lari...

dh mcm babun aku tgk die nie... hahahahaha

EUWWWWW....Nih,my daughter tanye...ummi...ni pompuan ke lelaki?nape mulut dia beso?uh..x terjawab den...........

bibir ke ape tu? ahahhaa

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS