Ular Berkepala Lima Telah Di Temui!

five headed snake
five headed snake
Dari emel yang di terima mengatakan ular ini ditemui di Kukke Subramanya, Near Mangalore, Karnataka, sama ada sahih atau palsu, tidak dapat dipastikan, tetapi nampak sangat Photoshop.

8 Komen

gambaq 1st tu macam edit je..
5-5 kepala nmpak sama...

gbrnya nmpk sgt di edit. sumenya sama. huhu

gambar edit nie nampak kecacatan semasa edit ..

photoshop ni..tgk kat tenkuk ular tu..ta nampak mcm betul pon..nampak sgt kot tipu

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS