Tutorial MakeUp Seperti Lady Gaga dalam Klip Video Bad Romance

ladygaga



Siapa yang minat gila-gila kat lady gaga ni boleh la makeup macam ni ye, laki pun boleh buat jugak, tapi kalau kena tendang dengan orang ramai, mr.bom321 tak bertanggung jawab ya :D

5 Komen

saye mau mekap cmni mse sy kawen nnt!!!! hehehe

canggihnyeeeeee mate merah jadik putih.huhu

cntik nyer....tp syg...bkn islam...:(

Michelle Phan !! :*

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS