Gelagat Kucing Membaca Buku!

reading cat
Macam best je buku ni, jom mentelaah jap!


reading cat
banyak maklumat dan info yang bagus...


reading cat
eh!, ini tips nak tangkap tikus dengan lebih professional ni


reading cat
penat, tido dulu Zzz...

8 Komen

ololooooooo...comel! nak ciom-ciom jek kucing tu!

wah, xmenahan dia duduk tuh..ada gaya

sebijik mcm cing org...rindu cing

lau kucing aku bce buku cmni,snggup aku bli buku bnyak-bnyk,ciap bwk g kedai buku ag..hehe..cmel

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS