Gambar Mayat Balik Ke Rumah!


mayat balik rumah
Di Kampung Toradja (Indonesia), terdapat satu ilmu yg luar biasa dimana mereka boleh menjadikan mayat berjalan pulang ke rumah sendiri. Kejadian berlaku disebuah daerah pendalaman Indonesia yang berbukit bukau. Jika ada kematian di Kg Toradja maka mayat itu akan diberi kuasa hipnotisme supaya simati boleh pulang berjalan kaki dan hanya berhenti bila sampai dirumahnya. kuasa ini dibuat supaya tidak menyusahkan orang kampung dari mengurus mayat tersebut.

Sumber:inbox admin.

Macam tak percaya je, tapi seram jugak tengok gambar tu!

5 Komen

uih,.. tu gambar betul ke tu?
aaaa..
da la malam ni tidur sorang..

rasa macam penah tgk gambar ni kat paper..tak salah, pasal gempa bumi..

rambut dia panjang sungguh no..tp org kt situ tk tkt pun,mayat tu pulak yg mcm takut2..

tanak mati kat kampung tu.. letih ar nak berenang balik umah

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS