Gambar Lipan Yang Besar Dan Bahaya!

biggest centipede
biggest centipede
biggest centipede
biggest centipede
biggest centipede
biggest centipede
biggest centipede
Kalau kena sengat dengan lipan ni, rasanya takda peluang nak berjumpa hari esok!

8 comments

eiiii..besar gila eh!
betul tu, kalo kna sengat,xda harapan kali mau jumpa hari esok. huhu

pergh.. ni lipan bara ni..


http://belogbagus.blogspot.com/

mak aih..besarnye lipan..ni kalau kena sengat, mau pengsan..

heehee, kalo lipan yang kecik tue pun aku daa takut, yang besar camnie tataulaa.. hodoh wei diorang.. cam lipas.. aku benci lipas!

Hmm ... Aku kalo yg start gambo lipan ketiga smp ke bwh dah biase kene ... Sakit mase mule2 kene .. Tp dah bangun pagi xRase sgt .. Kebas2 je .. Aku paling tak tahan mase dah nak elok tu .. Gatal GILE!

yang lipan kat tangan tu tak takot ke

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS