Gambar Awan Aneh Dan Menyeramkan!

strange cloud
strange cloud
strange cloud
strange cloud
strange cloud
Yang ni macam UFO kan!


strange cloud
strange cloud
strange cloud
kuasa tuhan...

9 Komen

cukup aneh..dulu selalu main teka bentuk awan..kah3..sekarang main teka bentuk awan atas tanah je la

cantiknya awan2 tu. kuasa Tuhan. Subhanallah.



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat korang tentang background baru

banyak yg macam ufo aku tengok~

mana nak dpat pic asli?,nak dwnload la.....

TGK JE KT GOOGLE...BLAMBAK GMBR NI

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS