Gambar Kucing Di Bunuh & Di Buat Sup! (18SG)


cat soup
cat soup
cat soup
cat soup
cat soup
cat soup
cat soup
cat soup
cat soup
Mr.BOM321 berkata:"kesian kucing, manusia kalau sebab duit, benda yang tak boleh makan pun boleh jadi makanan"

19 Komen

ee..kesiannyer kat kucing tue. ase nak nangis je tgk.. =(

@goosenerries:

jangan la nangis2. bom321 pun rasa cam nak nangis je ni :{

OMG!!
SIAL punya kapir !!
TUNGGU la hari pembalasan nanti !!
BIAR KO PULAK KENE BAKAR HIDUp2 macam tu !!
ARRGH!! kejam betol..

'ba alif ba ya' itu homosapiens.

T_T

@annadzirah:

homosapien ke homoseksual? hahaha :D

ku ingat semangat ku kuat.. bila tgok rasa loya tekak ni.. xde keperibinatangan namanya..

@cikgu isza:

keperibinatangan? wow ayat baru :D

teringat kt cing...xsanggup nk wt cmtu

Isk~
nanges suda..walaupun saye takut kucing...:((

lily hnya brani tgk 1st pic tu jer..aaaaaaghhhh sadis..knp dunia begitu kejam..oh duniawi..oh ukhrawi..

well that miaw kompem masuk syurga..

This comment has been removed by the author.

kesian kucing2 xberdose nie....
cine ni kalo bole sume bnde die nak mkn...
pelik betol....

bdohnye...........kucingla antara binatang y menjadi kesayangan nabi.....

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS