Gambar Hamster Gergasi!

Hamster ini bernama Caplin Rous, ianya dimiliki oleh Tipaldos Melanie (Melanie Typaldos) dari Texas.


biggest hamster
biggest hamster
biggest hamster
biggest hamster
biggest hamster

banyak lagi gambar hamster gergasi, sila klik readmore

biggest hamster
biggest hamster
biggest hamster
biggest hamster
biggest hamster
biggest hamster

12 Komen

huhuhu.... besar sungguh hamster tu... kalo dapat bela satu sure super best... :)

omaigod!
org bela hamster sbb dia kecik n comel
tp cah besor cam tuh takut la pulak!

wow...besau giler tikus ney....
da tak comey...hohohooh

nda mo aku bela kalo besarnya gini

klo cmne upe hamster klo jd gergasiii
sumpah aku xnk bela...menggerunnkannnnn~~

uit...nie bukan hamster la...ade bintg tue nme pe tah...aku lupa..haha...tapi ada la dalam national geographic...merang kot=)

bukan hamster, nama binatang ni capibara

bukan hamster, nama binatang ni capibara

tu bkn hamster la. tu capybara nma die. omputih kt texas sna byk dh bela menatang ni. die family cm tikus n hamster gak cma bsar je size dia

ini bukan hamster tp ni tikus capybara kot nama die xsalah aku..tikus paling besar..kt zoo negara ada

Hello everybody, let me "tune" a little bit about your fact. That is not a hamster or capybara or what ever. We call it it Beaver, and back in our country, we've got lot of peeps have it as pet. get it right Malaysian

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS