Arnold Schwarzenegger Dulu & Sekarang!

DULU!


Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger


SEKARANG!

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

AKAN DATANG!

Arnold Schwarzenegger

Mr BOM321 berkata:"badan aku macam gambar yang last tu! heheeh"



6 Komen

dah macam muka orang dah badan dia yang sebelum akan datang tuh..cube tgk btol2

urgghhh terminator perut menggeleber, i'll be back!

pergh.. semakin berisi la plak.. hehe

takut tengok dia jadi camtu
tapi standard la umur dah tua takkan nak fit lagi ,ghmm

hahahaha..da byk lmk tepu kot..menggelebeh..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS