Apa Yang Tidak Kena Dengan Julia Roberts?

julia roberts

rasanya ramai yang kenal dengan artis ni, tapi dia mempunyai satu sifat pengotor, lihat gambar dan beri komen ye? :D

julia roberts
julia roberts
julia roberts

Mr BOM321 berkata:"oh semerbak harum, yerk! hahaha :)"

11 Komen

aiyok!
selekeh siot!
tp klo lelaki ada bulu ketiak org xheran plak ek!

hahaha.same issue.i baru jew babbling pasal bnda neh kat blog i.muka chantek tapi pengotor.wek wek wek.

hahaha. mgkn dia rasa dia seksi ngn ketiak berbulu tu kot.

susah gak kata mka cantik tapi pengotor..
dah tu yang kita2 nih semua pakat ada bulu ketiak ada masa tak dapat cukur sebab 'datang bulan' dan sebagainya kiranya tergolong dalam insan yang pengotor la?
haha.. mcm2 la korang, kotor2 dia pun duit berkapuk tak hengat. kita?

@nur aina: kite y islam ni dh tentu2 le mcm tu c0z nnti nk mndi wajib.. dye ade ke mndi wajib bgai?

julia robert mmg da inform media yg die x suke buang natural hair yg ade kat badan die termasuk bulu ketiak... biar la die..

it's ok la fren...x pa jg tu... lagi banyak benda yg kotor n menjijikn.. just bulu je....huhuhuhahahahheheehhihikakak

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS